uvex sportstyle: de heldere, sportief ontworpen veiligheidsbril

Ondanks het gewicht van amper 23 gram biedt de uvex sportstyle geavanceerde technologie en wordt de drager verlicht bij de meest uiteenlopende werkzaamheden.

Veelzijdige toepasbaarheid bij maximaal draagcomfort: dat is de topcombinatie van de uvex sportstyle. Of het nu is tijdens werkzaamheden aan de freesmachine of als bescherming van de ogen tegen contact met chemicaliën bij licht laboratoriumwerk: juist bij langdurig gebruik of permanente draagplicht verlicht de beugelveiligheidsbril de drager bij de meest diverse taken. De bril is uv-400-getest en biedt de drager bovendien 100% uv-bescherming tegen onzichtbaar uv-A- tot uv-C-licht.

Het hoge draagcomfort is in de eerste plaats te danken aan de flexibele geometrie van de veiligheidsbril, de verstelbare neussteun en het lage gewicht. Met slechts 23 gram behoort de uvex sportstyle tot de 'lichtgewichten' in zijn productcategorie. Positief gevolg: vanwege de minimale drukbelasting ter hoogte van de oren en de neus is de bril al na een korte gewenningstijd nauwelijks nog voelbaar. Ook materiaaltechnisch is hij 'state of the art' en overtuigt hij dankzij de geboden kernfuncties door zijn veelzijdigheid. En dan is er natuurlijk nog het aantrekkelijke, sportieve design, dat al door de modelnaam uvex sportstyle wordt uitgedrukt.

De aan de buitenkant krasbestendige en aan de binnenkant extreem condensvrije coating zorgt in combinatie met de oogvriendelijke geometrie van de lenzen zelfs bij hoge lichamelijke inspanningen voor een onbelemmerd zicht. Het lage gewicht van de uvex sportstyle wordt ondersteund door de ergonomische pasvorm: de bril kan flexibel worden ingesteld op verschillende hoofdvormen en -grootten.

Dankzij de uvex duo component technology bereikt de uvex sportstyle een hoge mate aan draagcomfort in combinatie met de hoogste beschermende werking. Een bijzonder highlight op het gebied van comfort is de gemakkelijk verstelbare, zachte neussteun. De bril kan individueel worden aangepast aan elke hoofdvorm en zit daardoor optimaal. De goede pasvorm en het hoge draagcomfort worden gecompleteerd door zachte uiteinden van de oorveren met een antislip-oppervlak.

De slanke, sportieve vorm van de bril wordt esthetisch ondersteund door de verschillende kleurcombinaties van de oorveren in de varianten zwart-blauw (ook verkrijgbaar in de variant met zonwering), zwart-lime en zwart-rood.

De uvex group

In de uvex group zijn drie internationaal actieve maatschappijen onder één dak verenigd: de uvex safety group, de uvex sports group (uvex sports en Alpina) en de Filtral group (Filtral en Primetta). De uvex group is met 48 vestigingen vertegenwoordigd in 22 landen, waarbij het zwaartepunt in Duitsland ligt. Twee derde van de ongeveer 2600 medewerkers (peildatum: boekjaar 2016/17) werkt in Duitsland. uvex is wereldwijd partner van de internationale topsport als leverancier voor talloze topatleten. Het motto 'protecting people' is zowel een opdracht als een verplichting. Hiertoe ontwikkelt, produceert en verkoopt uvex producten en diensten die mensen beschermen op het werk, tijdens het sporten en in de vrije tijd.

Delen Afdrukken
uvex
SAFETY