Innovatieve producten. Made in uvex.

uvex safety ontwikkelt en produceert innovatieve producten op het gebied van werkveiligheid die aan de hoogste eisen voldoen. Eersteklas knowhow, compromisloze kwaliteit en strategisch innovatiemanagement vormen hiervoor de basis.

Het uvex competentiecentrum in het Beierse Fürth produceert innovatieve veiligheidsbrillen - van beugelbril tot laserbeschermbril. De mechanische en optische eigenschappen worden door uvex in het eigen testlaboratorium gecontroleerd.

De modernste veiligheidshandschoenen ontstaan in het uvex competentiecentrum Lüneburg: De in-house-productie in alle procesfasen – van garenontwikkeling tot individuele productie – garandeert de uitstekende kwaliteit.

De uvex fabriek in het Saksische Elleveld is gespecialiseerd in bedrijfskleding en beschermende kleding: Het aanbod van diensten varieert van het eerste idee tot de levering van op maat vervaardigde textielproducten.

"Made in uvex" geldt ook voor Europese fabrieken, zoals de Zweedse specialist in gehoorbescherming Profi SwedSafe of de schoenenproductie in Italië. Zo voldoen de producten en services altijd aan de hoge eisen.

Uitmuntend. In innovatie en design.

uvex heeft als merk wereldwijd een uitstekende reputatie. Talrijke nationale en internationale prijzen zijn het bewijs van eersteklas prestaties.