SuperFabric® Bescherming Tegen Naalden

Naaldbestendige SuperFabric® Binnenkant

Naaldbestendige producten van HexArmor® zijn voorzien van lagen SuperFabric® die het gevaar van naalden blokkeren, afbuigen, opvangen of tegenhouden in de kleine openingen tussen de beschermplaatjes. Dit alles terwijl de beweeglijkheid en het ademend vermogen behouden blijft.

De Werkelijke Kosten Van Verwondingen Door Naaldenprikken

Het aantal prikaccidenten in de recycling-, afval- en wetshandhavingssector (met name door de opioïdenepidemie) neemt alsmaar toe. Zonder de juiste bescherming zijn werknemers vatbaar voor levensveranderende prikaccidenten die kunnen leiden tot door bloed overgedragen ziekteverwekkers, waaronder hepatitis B, hepatitis C en HIV.

Naaldbestendigheid Op Een Hoger Niveau

In 2016 werd de Noord-Amerikaanse ANSI/ISEA 105 norm bijgewerkt om de ASTM F2878-10 naaldpriktest op te nemen, erkennende dat dit een veel voorkomend potentieel blootstellingsrisico is voor de medische-, sanitaire-, recycling- en nu ook wetshandhavingssector. De testresultaten van HexArmor's naaldbestendige PBM zijn indrukwekkend.

Naald + Snijbestendigheid - Eersteklas Veiligheid Voor Alle Risico's

SuperFabric® biedt de industrie definiërende bescherming tegen naalden. En, in tegenstelling tot de meeste andere naaldbestendige technologieën, ziet u geen vermindering in andere beschermende eigenschappen wanneer u HexArmor PointGuard® producten kiest. Onze naaldbestendige producten hebben ook één van de hoogste snijweerstanden in de industrie.

Casestudie: Oplossing Naaldprikken Tijdens Recyclage

Elk jaar worden de recyclagemedewerkers van Waste Management blootgesteld aan ongeveer twee tot drie miljard weggeworpen naalden, wat een onaanvaardbaar gezondheidsrisico creëert voor de werknemers en het bedrijf. De HexArmor® ontwerpers werkten rechtstreeks samen met het veiligheidsteam van WM om een reeks beschermende handschoenen te ontwerpen die bestand zijn tegen naalden en perforaties, maar ook tegen snijwonden door glasscherven, staal, draad en houtsplinters.
 

Download PDF

Opioïde Epidemie: Een Pleidooi Voor Prikbescherming

Politie, brandweerlieden en eerste hulpverleners lopen steeds meer risico om een levensveranderende ziekte op te lopen als gevolg van naaldprikken op het werk. Prikveiligheid neemt toe, HexArmor leidt de wetshandhavingssector op in effectieve prik PBM training en implementatie.