uvex van top tot teen

Veiligheidshelmen

Bekroond. Veilig. Comfortabel. Uitstekende hoofdbescherming van uvex.

Helmen en veiligheidsbrillen gaan prima samen – helemaal bij het geïntegreerde veiligheidsbrilhoudersysteem IES.

Onze sportieve stootpetten bieden modieuze hoofdbescherming, ook op plaatsen waar geen helm verplicht is.

Veiligheidsbrillen

Uitmuntend design, optimaal comfort, de hoogste bescherming – onze uitstekende veiligheidsbrillen gooien regelmatig hoge ogen tijdens internationale design- en productwedstrijden.

Hoe veilig is uw veiligheidsbril eigenlijk? Ontdek het in deze video!

Hoe werkt uv-bescherming? Waarvoor heb ik anti-reflex-coatings nodig? Welke glastint is geschikt voor het werken in het bos? Vragen zoals deze worden uitgebreid behandeld in ons deskundigen-blog.

Gehoorbescherming

Betrouwbare gehoorbescherming in alle variaties. Wegwerpdopjes, detecteerbaar, met vouwbare beugel of passend bij een helm? De keuze is aan u.

Graag helpen we u ook bij het beantwoorden van de vraag, welke gehoorbescherming überhaupt het beste voor u is. En wat lawaai eigenlijk precies is en hoe u zich ertegen kunt beschermen, ontdekt u in ons deskundigen-blog.

Adembeschermingsmaskers

De uvex silv-Air-serie staat voor zeer effectieve adembescherming in de beschermingsklasse FFP1, FFP2 of FFP3.

Tijdens de zoektocht naar de perfect passende adembescherming voor uw eisen wordt u geholpen door de uvex adembeschermingsadviseur.

Hoe deeltjesfiltrerende adembeschermingsmaskers feitelijk werken, leggen we u uit in ons deskundigen-blog.

Beschermende kleding en workwear

Op onze productpagina's vindt u functionele, stijlvolle workwear die perfect bij de in uw bedrijf gebruikte beschermende uvex kleding past – desgewenst ook individueel aangepast en voorzien van een logo of embleem.

Zoekt u betrouwbare bescherming bij de omgang met chemicaliën, dan vindt u beslist wat u zoekt in ons aanbod aan wegwerpoveralls.

Met de beschermende kleding die is voorzien van een coating tegen rondvliegende vonken komen we tegemoet aan de bijzondere eisen van de metaalbranche – lees alles over het uvex profisystem metal.

Veiligheidshandschoenen

Of u nu op zoek bent naar bescherming tegen mechanische risico's, veiligheid in de omgang met chemicaliën of snijbescherming, in ons brede aanbod aan veiligheidshandschoenen vindt u voor elke toepassing de juiste oplossing.

Bijzonder trots zijn we op de onderscheiding als Top 100 innovator van het jaar voor onze handschoenenfabriek uvex safety gloves in Lüneburg. U kunt van alles ontdekken over onze handschoenproductie in deze interessante korte film.

uvex en HexArmor® – twee merken met een wereldwijde missie: protecting people. We bieden alle uvex klanten op het oostelijk halfrond (Europa, Afrika, het Nabije Oosten en Rusland) een geselecteerd assortiment veiligheidshandschoenen aan uit het HexArmor-portfolio. Hier vindt u de HexArmor®-veiligheidshandschoenen op www.hexarmor.eu

Veiligheidsschoenen

Voetbescherming van uvex, dat is uitstekende voetbescherming die grenzen verlegt en doordringt in nieuwe dimensies.

Ons deskundigen-blog informeert u over allerlei thema's op het gebied van voetbescherming – van ergonomie tot ESD en van duurzaamheid tot antistatische eigenschappen.

Individuele PBM

Individuele beschermingsmiddelen, exact toegesneden op uw behoeften – daartoe behoren bij ons:

 Een grote selectie beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen met correctieglazen

 Individuele voetbescherming – van modellen die geschikt zijn voor inlegzolen tot orthopedische schoenen

Goed geadviseerd met uvex

In de omgang met chemicaliën is het belangrijk om met de grootst mogelijke zorgvuldigheid veiligheidshandschoenen te kiezen. Onze online adviseur staat u hierbij ter beschikking.
Naar het uvex Chemical Expert System

Altijd optimaal zicht, bij elke activiteit – daarvoor is een passende veiligheidsbriltint essentieel. Onze interactieve adviseur zorgt voor een optimaal overzicht.
Naar de glastintadviseur

Nieuwe bijdragen uit het uvex deskundigen-blog

#uvex in de sociale media