Virtuele rondleiding

In eigen ruimten presenteert de uvex academy zich op een oppervlak van 1000 vierkante meter als een competente partner voor opleidingen en bijscholing die knowhow op het gebied van werkbescherming op een actieve en praktijkgerichte manier overbrengt. Volg ons tijdens een virtuele rondleiding!

Uitrusting van het test- en demonstratiecenter

Het modern uitgeruste test- en demonstratiecenter heeft veel te bieden om de theorie van de werkbescherming ook in de praktijk te laten ervaren: een schiettestapparaat volgens DIN EN en STANAG, een laseropstelling, een klimaatkamer en nog veel meer.

Leslokalen

De leslokalen voor maximaal 65 cursisten zijn uitgerust met de modernste vergader- en seminartechniek. Dankzij een variabel ruimteconcept kunnen de ruimten op verschillende manieren worden gebruikt: seminars, vergaderingen, persconferenties, klant-events, symposia – alles is mogelijk.

uvex museum

Het museum slaat een fascinerende brug tussen traditie en toekomst, innovatie en visie, tussen het jaar 1926 en vandaag. Hier wordt 90 jaar geschiedenis van sport en werkbescherming tot leven gebracht – met exclusieve museumstukken van topsporters die met uvex producten maximale prestaties en overwinningen behaalden over de hele wereld.

uvex academy bistro

Een plek voor ontspanning en een ruimte om elkaar te leren kennen, voor discussies en gesprekken rondom elk event: dat biedt de bistro van de uvex academy. Of het nu gaat om een seminar, een conferentie, een symposium of een evenement – hier kunnen wij onze gasten verwennen met culinaire diversiteit en hier en daar een verrassing.