uvex: één merk – één missie

Wij beschermen mensen. Op het werk en in de vrije tijd. Aan de lopende band en op de skipiste. Zowel bij het lassen als bij het paardrijden. uvex is een merk met een missie: protecting people.

Het merk uvex rust op twee solide peilers: de producten van de uvex sports group lopen uiteen van helmen voor winter-, fiets- en paardensport tot ski-, sport- en vrijetijdsbrillen; als partner van de internationale topsport levert uvex wereldwijd aan meer dan 1000 topatleten. Bij de uvex safety group draait alles om werkbescherming: wij produceren persoonlijke beschermingsmiddelen voor het hele lichaam – van veiligheidshelmen tot veiligheidsschoenen.

Door deze twee werelden bij elkaar te brengen in één merk ontstaat er een geheel dat sterker is dan de som der delen: bij alle producten waar uvex op staat, kunt u er zeker van zijn dat u profiteert van gecombineerde knowhow en grote ervaring op het gebied van sport en werkbescherming. uvex sports en uvex safety vullen elkaar voortreffelijk aan. Niet alleen bij de productontwikkeling maar ook bij veel andere gelegenheden werken wij perfect samen, zoals bij de Red Bull District Ride 2014 in Neurenberg of de DATEV Challenge Roth 2016. Bij dergelijke grote sportevenementen is uvex niet alleen op de baan te vinden met onder meer helmen en brillen, maar ook achter de coulissen bij het beschermen van de bouwers.