uvex mobiele apps

Dat is uvex voor de broekzak: met onze mobiele apps voor de iPhone of iPad hebt u belangrijke informatie over gehoorbescherming, veiligheidsbrillen met correctielenzen en andere thema's op het gebied van werkbescherming altijd bij de hand.

uvex maat-adviseur voor iPhone en iPad

Iedereen kent het. Elke producent hanteert een andere schoenmaat. De passende schoen kan zelfs meerdere maten afwijken. Omdat vooral bij veiligheidsschoenen de juiste maat cruciaal is om de beschermende werking van de schoenen te garanderen, kunt u met deze app uw persoonlijke uvex schoenmaat bepalen. 

Nu kosteloos te downloaden IN DE APP STORE!

Beschikbaar in het Duits en in het Engels

uvex lenstinten

Test de uvex lenstinten virtueel
(geoptimaliseerd voor de iPad)

 

 

uvex decibel-app voor iPhone

Met de uvex decibel-app vindt u altijd en overal de juiste gehoorbescherming. Simpelweg het volume meten en oorkappen of oordopjes laten aanbevelen die passen bij de actuele situatie.

Nu kosteloos te downloaden IN DE APP STORE!

uvex i-3 app voor iPhone

De uvex i-3 veiligheidsbril past zich optimaal aan elke gezichtsvorm aan – dankzij een ergonomische voorhoofdsteun, variabele inclinatiehoek en andere innovatieve eigenschappen. Hier vindt u alles over de verdere kenmerken van deze buitengewone bril.

Nu kosteloos te downloaden IN DE APP STORE!

Beschikbaar in het Duits, Engels of Frans

uvex RX-app voor iPad

Deze virtuele adviseur helpt dragers van een veiligheidsbril die een corrigerende bril nodig hebben, het optimale product te kiezen. De iPad-applicatie maakt onder meer zichtbaar welk effect verschillende filters en glastypen hebben en hoe goed uw nieuwe veiligheidsbril de ballistische test doorstaat.

Nu kosteloos te downloaden IN DE APP STORE!

Dit zou u ook kunnen interesseren

Meer digitale media van uvex vindt u in de gedeelten Video en Catalogi en brochures.

Delen Afdrukken
uvex
SAFETY