Individuele PBM Individuele persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen van uvex

uvex biedt individuele premium oplossingen voor de bescherming van ogen, oren en voeten - voor maximale veiligheid van uw team. De gezondheid van uw medewerkers staat bij ons centraal door de uvex visie #protecting people. Voor uvex zijn standaardoplossingen namelijk niet genoeg.

Individuele persoonlijke beschermingsmiddelen combineren een hoog niveau van innovatie en individuele aanpassing voor de drager, waardoor elk product uniek is. Alle producten op het gebied van optiek, otoplastiek en orthopedie worden op maat gemaakt, zodat ze zijn afgestemd op de behoeften van uw werknemers. Beschermingsmiddelen die perfect bij uw werknemers passen, zullen vaker gedragen worden, waardoor uw team over een betrouwbare bescherming beschikt.

Made in uvex' - Of het nu gaat om oog-, gehoor- of voetbescherming: Onze individuele persoonlijke beschermingsmiddelen zorgen voor maximale veiligheid en comfort. Ons motto 'Made in uvex' garandeert een uitgebreid kwaliteitssysteem en de best mogelijke verwerkingstechnologie. Alle gebruikte materialen zijn vrij van schadelijke stoffen en worden regelmatig gecontroleerd.

Individuele oogbescherming - uvex veiligheidsbrillen op sterkte

Veiligheidsbrillen op sterkte beschermen niet alleen de ogen, ze verbeteren ook het zicht van de drager. uvex biedt veiligheidsbrillen op sterkte voor alle toepassingsgebieden.

 • Gecertificeerde veiligheidsbrillen op sterkte in overeenstemming met EN 166 en Richtlijn (EU) 2016/425 betreffende persoonlijke beschermingsmiddelen.
 • Ruime keuze aan type lenzen en lensmaterialen om aan alle eisen te voldoen
 • Het brede assortiment monturen in verschillende ontwerpen is internationaal verkrijgbaar en houdt rekening met de verschillende gezichtsvormen van uw werknemers
 • Gekwalificeerd advies en maatwerk door uvex-specialisten

Meer informatie

Individuele oogbescherming - uvex beeldschermbril
 • Beeldschermbrillen voor professioneel gebruik bij het werken voor een beeldscherm en wanneer er geen veiligheidsbril moet worden gedragen
 • Ruime keuze aan type lenzen en lensmaterialen om aan alle eisen te voldoen
 • Gekwalificeerd advies en maatwerk door uvex-specialisten

Meer informatie

Individuele gehoorbescherming – uvex high-fit otoplastieken

Overmatig lawaai op de werkplek kan leiden tot onomkeerbare gehoorschade. Op maat gemaakte uvex otoplastieken passen perfect en zorgen voor een maximale acceptatie door de drager en een betrouwbare gehoorbescherming. 

 • Gecertificeerde otoplastieken gehoorbescherming volgens EN 352
 • Een brede selectie van filters, vormen en materialen zorgen ervoor dat er geschikte otoplastieken beschikbaar zijn voor (vrijwel) alle toepassingsgebieden
 • Individuele aanpassingen uitgevoerd door gekwalificeerde specialisten

Meer informatie

Orthopedische oplossingen voor uvex veiligheidsschoenen - uvex medicare

Of u nu loopt of staat, veiligheidsschoenen moeten perfect passen. De orthopedische voetbescherming van uvex is aangepast aan de voetgerelateerde medische aandoeningen van individuele dragers.

 • Gecertificeerde orthopedische veiligheidsschoenen volgens EN ISO 20345:2011
 • Comfortabele aangepaste inlegzolen en schoenaanpassingen
 • Breed assortiment bruikbare uvex veiligheidsschoenen
 • uvex motion 3XL voor extra brede voeten en medische aandoeningen (bijv. diabetes)
 • Maatwerk door orthopedisch specialisten

Meer informatie

 

Tijd en locatie aangepast aan uw behoeften

Als ervaren specialist in arbeidsveiligheid kan uvex een allround professionele service bieden voor individuele persoonlijke beschermingsmiddelen en voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. Individuele PBM vereisen veel expertise in de adviesfase. Daarom wordt de aanpassing gedaan door hooggekwalificeerde deskundigen - zoals opticiens, audiologen of orthopedische schoenfabrikanten - op een tijdstip en locatie die past bij uw behoeften.

Leer ons en onze specialisten kennen

Wij kunnen u adviseren - ter plaatse of online - over uvex producten. Ons hechte netwerk van hooggekwalificeerde optiek-, akoestiek- en orthopedie-experts garandeert de beschikbaarheid van eersteklas kwaliteit van uvex bij u in de buurt. U kunt dus altijd rekenen op korte leveringstrajecten, perfect afgestemde individuele persoonlijke beschermingsmiddelen en optimale bescherming.

Neem direct contact met ons op of lees meer in onze blog. Wat zijn de voordelen van de verschillende lenstypen en coatings voor de innovatieve veiligheidsbrillen op sterkte van uvex? Gebruik de praktische uvex RX-app om snel en eenvoudig het beste product voor uw behoeften te vinden.

uvex sportstyle RX - sportbrillen op sterkte

uvex sportstyle RX-monturen zijn uitgerust met high-definition (HD) lenzen op sterkte met de nieuwste free-form technologie voor optimaal visueel comfort. Deze lenzen van polycarbonaat of Trivex™ garanderen het hoogste niveau van bescherming en maximale prestaties voor een breed scala aan sporten.

uvex sportstyle RX