SuperFabric® Antiperforatie Bescherming

Perforatiebestendige SuperFabric® binnenkant

HexArmor® handschoenen, arm- en lichaamsbescherming gemaakt met SuperFabric® zijn ontworpen om alles tegen te houden en af te buigen, van industriële perforatiegevaren zo scherp als een houtsplinter, tot een fijne enkele draad van een gevlochten staalkabel. De kleine beschermplaatjes vangen en blokkeren het gevaar, zorgen voor flexibiliteit en voorkomen dat een perforatie de huid bereikt, wat tot een verwonding zou kunnen leiden.

De werkelijke kosten van verwondingen door perforaties

Verwondingen door perforaties blijven een zeer reëel probleem op de werkplek. De gemiddelde schadeclaim voor handletsels bedraagt nu meer dan $6.000, waarvan elke schadeclaim wegens arbeidsongeschiktheid kan oplopen tot $7.500, met indirecte kosten die tot 20 keer hoger kunnen oplopen.

Voorbeelden van perforatiegevaar op de werkvloer vs. perforatiewaarden

Hoewel de goedgekeurde veiligheidsclassificaties een goed uitgangspunt zijn om PBM te beoordelen, is een testperiode de sleutel tot het lanceren van een succesvol PBM-initiatief. De gevaren die je op het werk tegenkomt zijn heel anders dan het testen van persoonlijke beschermingsmiddelen in het laboratorium. De SuperFabric®-technologie is volledig uniek en maakt gebruik van beschermplaatjes om perforatiegevaar af te buigen.

Case Study: Splinterverwondingen naar NUL

Een grote fabriek van bosbouwproducten had te maken met 15 splinterverwondingen per maand en was niet in staat een oplossing te vinden voor dit aanhoudende probleem. De introductie van HexArmor® handschoenen en armbeschermers in de laminaat- en fineerfabriek van Weyerhaeuser resulteerde in een vermindering van de geregistreerde verwondingen van 15, tot NUL verwondingen per maand!

Download PDF