Productie dichtbij. Beter voor u!

uvex produceert zijn producten al meer dan 95 jaar in Duitsland en is de grootste fabrikant van oog- en handbescherming met eigen productielocaties in Duitsland. In een tijd waarin de hulpbronnen wereldwijd schaars zijn en de transportcapaciteiten over de hele wereld beperkt zijn, zorgt deze gunstige positie ervoor dat we ons dicht bij onze klanten bevinden en aan de hoge product- en leveringseisen kunnen voldoen.


Wat dit voor u betekent

Betere beschikbaarheid

De laatste jaren zijn de risico's van wereldwijde logistiek duidelijk geworden. Onze "Made in Germany" producten zijn beschikbaar, zelfs wanneer de internationale transportcapaciteiten beperkt zijn.

Lokaal

Er is minder tijd, capaciteit en administratie nodig om uw producten vanuit Duitsland bij u te krijgen dan vanuit landen buiten de EU. Dit zorgt voor
snellere en flexibelere leveringsmogelijkheden.

Maximale kwaliteit

Van duurzame grondstoffen tot maximale levensduur - u kunt er zeker van zijn dat onze "Made in Germany" producten volgens de hoogste normen worden ontwikkeld en geproduceerd.

Expertise en duurzaamheid in het Noorden van Duitsland.

uvex safety gloves, gevestigd in Lüneburg, is het expertise- en technologiecentrum van de uvex safety group voor handbescherming.
De productielocatie overtuigt door zijn hoge technologische normen bij de productie van veiligheidshandschoenen en zorgt ook voor een korte afstand tussen de fabrikant en de gebruiker.

Veiligheidshandschoenen Made in Germany

Innovatie uit Bayern

In ons hoofdkantoor in Fürth heeft de uvex safety group productkennis van veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen, veiligheidsbrillen op sterkte en laserveiligheidsbrillen bijeengebracht tot een wereldwijd uniek expertisecentrum op het gebied van oogbescherming.

Veiligheidsbrillen Made in Germany

Veilligheidsbrillen

Veiligheidshandschoenen