Grip voor elke toepassing

TP-X®

Het TP-X® palmmateriaal blinkt uit in oliën en vloeistoffen omdat het geen vloeistoffen absorbeert. Hierdoor is het ideaal om grip te behouden in olieachtige of natte omstandigheden, wanneer andere handschoenen het zouden laten afweten.

Sample aanvragen

TP-X+®

Dit geavanceerde materiaal beschikt over groeven in het oppervlak die de greep in de loop van de tijd verbeteren. Een robuuster alternatief voor zwaar werk. De TP-X+® palm biedt een verhoogde snijbescherming, antiperforatie, slijtvastheid en kan ook hittebestendigheid bieden.

Sample aanvragen

HexArmor Mud Grip®

Synthetisch lederen palm met PVC-puntjes zorgt voor een stevige algemene grip, vooral in natte omstandigheden. De PVC-puntjes leiden smeermiddelen weg, creëren wrijving en verbeteren de grip op doorweekt gereedschap.

Sample aanvragen

Rubber latex rimpel coating

Rubber latex rimpel coating is een flexibele, niet-poreuze palm coating die een uitstekende droge grip biedt. Het biedt een goede grip op natte oppervlakken, maar wordt niet aanbevolen voor gebruik met koolwaterstoffen en organische oplosmiddelen zoals benzine, omdat deze voortijdige degradatie kunnen veroorzaken. Dit polymeer kan bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken. Als de rubber latex rimpel coating nat wordt, kan het poederig grijs worden; dit heeft echter geen invloed op de prestaties.

Zandige nitril

Zandige nitril biedt een goede grip bij droge en natte omstandigheden. Het is licht van gewicht, biedt uitstekende beweeglijkheid en ook een hoge mate van slijtvastheid. Een goede keuze voor accidenteel contact met onbekende stoffen zoals solventen, chemicaliën, oliën, enz...

Siliconen grip

Duurzame synthetisch lederen palm met hittebestendig hi-vis siliconenpatroon zorgt voor maximale grip en beweeglijkheid.

PVC/Nitril grip

Premium PVC-nitril samenstelling wordt vaak gebruikt in handschoenen ontworpen om bestand te zijn tegen vloeistoffen en bepaalde chemicaliën. Het vormt een doeltreffende barriere tegen water en de meeste waterige oplossingen, zoals detergenten of verdunde zuren. Omdat PVC 100% synthetisch is, bevat het geen latexproteïnen en is het hypoallergeen. Geïntegreerde deeltjes voor een betere greep.