designed to recycle

Dankzij een innovatieve, nieuwe productietechnologie kan de uvex pure-fit volledig automatisch worden geproduceerd uit één hoogwaardig materiaal, zonder dat er extra assemblage nodig is. De veiligheidsbril bestaat volledig uit polycarbonaat en is dus 100% recyclebaar - net als de productverpakking.


Dit maakt de uvex pure-fit een uiterst duurzame oplossing.

 

sustainable safety glasses
sustainable glasses

reduced to the max

Niet alleen innovatief, maar ook comfortabel: deze veiligheidsbril is uiterst licht. De flexibele oorveren sluiten perfect aan op diverse hoofdvormen en zorgen voor een goede pasvorm. De uvex pure-fit is verkrijgbaar in twee verschillende versies: ongecoat en gecoat met de bewezen uvex supravision coatingtechnologie.

uvex pure fit is made in germany
uvex pure-fit transparent safety glasses 360° view
sustainable safety glasses with frameless lens design

Voor perfect zicht zonder compromis: het innovatieve, frameloze lensontwerp zorgt voor een breed, onbeperkt gezichtsveld.

uvex sustainable safety glasses with Reliable protection at the sides

Betrouwbare bescherming aan de zijkanten: het x-tended sideshield beschermt het gebied rond de ogen tegen rondvliegende deeltjes, stof en vuil.

uvex safety glasses ensure a secure hold without pressure points

De scharnierloze, flexibele oorveren passen perfect op diverse gezichtsvormen en zorgen voor een stevige grip zonder drukpunten.

the pure-fit safety glasses are ultra-light

Een echt vedergewicht: de ultralichte veiligheidsbril van polycarbonaat weegt slechts 19 gram – voor optimaal draagcomfort, zelfs bij langdurig gebruik.

sustainable safety glasses with UV400 protection

Beschikbaar in twee versies: met de bewezen uvex supravision coatingtechnologie en zonder coating. De lens van de uvex pure-fit biedt altijd UV400-bescherming.

 

sustainable safety glasses pure-fit are 100 percent recyclable

Een groot voordeel voor het milieu: omdat de uvex pure-fit uit slechts één materiaal bestaat zijn zowel de bril als de verpakking volledig recyclebaar – voor nog meer duurzaamheid.

protecting planet

Innovative technologies

Steeds een stap verder: de uvex pure-fit veiligheidsbrillen van hoogwaardig materiaal worden geproduceerd in een volledig geautomatiseerd productieproces met slechts één enkele spuitgietmachine. Dit heeft de CO2-uitstoot met ongeveer 50% verminderd. uvex combineert dus innovatieve technologie met duurzame acties en dat alles op het hoogste kwaliteitsniveau, made in Germany.

Sustainable production

Voor een schoon milieu: de 100% recyclebare uvex pure-fit hoeft niet geassembleerd te worden en wordt direct in de productiefaciliteit verpakt - dit helpt de CO2-uitstoot in de logistiek te verminderen. Met behulp van nieuwe verpakkingseenheden, bedrukte etiketten en compactere gebruiksaanwijzingen heeft uvex de hoeveelheid verpakkingsmateriaal met meer dan de helft kunnen verminderen.
 

innovative and transparent safety glasses

uvex pure-fit