SuperFabric® A Cut Above

SuperFabric Brand Material | Safety Redefined | HexArmor®

SuperFabric® is een exclusief door HexArmor gelicenseerde oplossing* die bescherming biedt tegen de gevaarlijkste risico's op het werk - messen, draad, metaal, glas en naalden - waardoor verwondingen worden voorkomen en bedrijven miljoenen aan medische kosten kunnen besparen. De kleine beschermplaatjes op SuperFabric® beschermen tegen snij-, prik- en naaldverwondingen, zonder dat dit ten koste gaat van de beweeglijkheid.
 

Bekijk video

Armor Inside

SuperFabric® bescherming vindt u in het brede gamma van HexArmor PBM producten. Werknemers in de bouw, olie en gas, mijnbouw, houthandel, nutsbedrijven en andere hebben voordeel gehaald uit de extra beschermingslagen en hoogwaardige kwaliteit van onze hand-, arm- en lichaamsbeschermings producten. HexArmor's missie om elke werknemer elke dag veilig naar huis te sturen start door onze toewijding om u een veilig gevoel te geven, iedere keer als u uw beschermende kleding aantrekt.

Sample aanvragen

Ongeëvenaarde Snijbescherming met SuperFabric®

Het SuperFabric® materiaal biedt snijweerstand van ISEA/ANSI niveau A6-A9 en overtreft de snijweerstand van CE niveau 5. Door de plaatsing van kleine beschermplaatjes kunnen deze gevaren geen "opening" vinden om het huidoppervlak binnen te dringen.
 

Lees meer

SuperFabric® Antiperforatie Bescherming

Het SuperFabric® materiaal is ontworpen om alles af te buigen en te blokkeren, van industriële perforatiegevaren zo dik als een houtsplinter, tot een enkele draad van een gevlochten staalkabel. De afstand tussen de beschermplaten biedt de nodige flexibiliteit zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Lees meer

SuperFabric® Bescherming Tegen Naalden

HexArmor® naaldbestendige producten werken door het flexibele SuperFabric® over elkaar heen te leggen, waardoor superieure prestaties worden geleverd zonder de beweeglijkheid op te offeren. SuperFabric® beschermplaatjes houden naaldgevaren tegen in de kleine openingen tussen beschermplaatjes, zodat werknemers veilig zijn voor prikaccidenten.

Lees meer