SuperFabric® Snijbescherming

HexArmor met snijbestendige SuperFabric® aan de binnenkant

Eén enkele laag ademend, soepel, snij- en prikbestendig SuperFabric®-materiaal binnen of buiten uw PBM beschermt tegen messen, draad, metaal, glas en meer - we hebben verwondingen voorkomen die levens veranderen en bedrijven miljoenen aan medische kosten bespaard.

Snijverwondingen kunnen worden voorkomen

Snijverwondingen vormen een groot deel van de gerapporteerde verwondingen op industriële werkplekken, maar 70% hiervan kan worden voorkomen. De meeste SuperFabric®-producten bieden snijweerstand van ANSI/ISEA-niveau A6 tot A9, waardoor werknemers beter beschermd zijn tegen snijverwondingen dan met geweven persoonlijke beschermingsmiddelen.

SuperFabric® Snijtest ASTM-F2992-15

In tegenstelling tot typische veiligheidshandschoenen op basis van vezels, is HexArmor met SuperFabric® ontworpen om te voorkomen dat gevaren de handschoen en uiteindelijk het huidoppervlak binnendringen. De meeste SuperFabric® PBM's voldoen aan de industrieleidende A6 tot A9 classificatieniveaus.

Casestudie: Missie naar NUL snijverwondingen

Eén van de grootste staalproducenten ter wereld had te maken met een gevaarlijk aantal snijverwondingen per jaar. Scherpe randen, hoeken en bramen op gewalste producten, schroot, het buigen van metaal en buizen met schroefdraad scheurden door bestaande persoonlijke beschermingsmiddelen. Na het gebruik van HexArmor® producten met SuperFabric® gedurende slechts 12 maanden, ondervond deze staalproducent:

Download PDF